Kereta Sewa Shah Alam | Van Sewa Setia Alam & Shah Alam

Kereta Sewa Van Sewa Setia Alam & Shah Alam

Kereta Sewa Setia Alam & Shah Alam ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa di Shah Alam & Setia Alam, Selangor. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Shah Alam & Setia Alam, Selangor..

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Selangor. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Senarai Kereta

KERETA SEWA SHAH ALAM - Setia Car Rental bertapak di Shah Alam Seksyen 7. Berdekatan Hakim baru dan Restoran Pak Li. Kereta Sewa Shah Alam Memberi harga dan layanan terbaik kepada penyewa kereta. Kereta Kami tidak Lebih dari 5 tahun bagi menjaga Kualiti. 


Apa Yang Menarik?

Kereta Sewa Shah Alam dan Kereta Sewa Setia Alam menawarkan kereta yang dynamic dan economic bagi pelanggan kami. Tidak lupa juga kebersihan dan keselamatan kereta kami di jaga dengan rapi agar anda Selesa dan Berasa selamat untuk memandu ke Kampung Halaman atau ke Tempat perlancongan di sekitar Shah Alam dan Kuala Lumpur.

  • Harga yang berpatutan.
  • Kereta yang baru & bersih sahaja digunakan.
  • Diskaun Bagi Pelajar 
  • Promosi Setiap Minggu
  • Untuk Aduan sebarang masaalah Call 010-844 4814
Senarai harga Kereta Sewa Shah Alam / Kereta Sewa Setia Alam


MODEL KERETA
HARIAN (RM)
MINGGUAN (RM)
BULANAN (RM)
TEMPAH SEKARANG

PERODUA VIVA (A)
110
600

1500PERODUA AXIA (A)
120
650
1800


PERODUA MYVI 1.3 (A)
130
700
2000


PERODUA MYVI SE 1.5 (A)
150
900
2500PERODUA ALZA (A)
180
1100
2500PROTON SAGA FLX (A)
140
700
1900


PROTON SAGA FLX (M)
120
650
1600SAGA FLX CVT (A)
150
900
2500

PROTON EXORA CFE BOLD (A)
250
1300
3000
HYUNDAI STAREX ROYALE (A)
600
3600
7000
TOYOTA HIACE (M)
350
2450
5000TOYOTA VELLFIRE 2.4 (A)
800
4500
10000

KERETA SEWA SHAH ALAM - Kereta Sewa Van Sewa Setia Alam dan Shah Alam


Kami menyediakan perkhidmatan sewaan kereta di sekitar Lembah Klang terutama di Setia Alam, Shah Alam, Bukit Raja, Meru, Alam Impian, Bukit Jelutong, Subang, Airport Subang, Sunway, Bandar Puteri & Kuala Lumpur.

Semua kereta kami adalah BERSIH,SELESA DAN SELAMAT


Salinan dokumen yang diperlukan untuk sewaan :

1. Salinan IC penyewa
2. Salinan LESEN penyewa
3. Salinan BIL UTILITI ( elektrik/astro/telefon atau sebagainya )
4 . Salinan KAD MATRIK ( untuk pelajar )

* DEPOSIT KESELAMATAN diperlukan ( bergantung kepada bilangan hari dan model )

Sila LIKE FB page kami di:Untuk TEMPAHAN, sila hubungi :

010 - 84448148 (AMIR)

Website : www.keretasewasetiaalam.com0 comments :

Post a Comment

Perkhidmatan Kami

Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Shah Alam & Setia Alam
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Selangor. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 010 - 844 4814

Car Rental Selangor is located in Selangor, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Selangor we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.