Kereta Sewa Shah Alam | Van Sewa Setia Alam & Shah Alam

Kereta Sewa Van Sewa Setia Alam & Shah Alam

Kereta Sewa Setia Alam & Shah Alam ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa di Shah Alam & Setia Alam, Selangor. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Shah Alam & Setia Alam, Selangor..

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Selangor. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Kereta Sewa Murah Shah Alam

Kereta Sewa Murah di Shah Alam dan Setia Alam Serendah RM 60 Sehari? Anda tengah mencari kereta sewa yang murah tetapi selesa dan tip top? Susah nak dapat kereta sewa dengan harga yang boleh kawtim?

Teringin nak ronda-ronda Shah Alam, Setia Alam, Kuala Lumpur, Subang, Sunway dan Seluruh Lembah Klang tetapi tiada kereta yang sesuai? Nak muat keluarga (Abang-abang, adik,kakak, makcik, pakcik, datuk, nenek, sepupu, sepapat bawa jalan-jalan di Shah Alam dan Setia Alam?

Jom sewa kereta dengan kami kerana syarikat kami adalah Syarikat Kereta Sewa Terbesar di Shah Alam dan Setia Alam serta mempunyai 175 buah kereta pelbagai jenis yang kami tawarkan untuk anda Kereta Sewa Shah Alam & Kereta Sewa Setia Alam
 0108444814 / 0108444814
 http://www.keretasewasetiaalam.com
  Lokasi Kami Sebaris Restoran Hakim Baru Seksyen 7 Shah Alam
 & KFC, Pizza Hut, Starbucks & Maybank Setia Alam
 List Kereta dan harga seperti di website kami Atas 0 comments :

Post a Comment

Perkhidmatan Kami

Kami menyediakan perkhidmatan sewa Van di Shah Alam & Setia Alam
Nissan urvan baru dan Toyota Hiace Baru

Kami juga menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewakan seperti Vellfire, Starex, Alza, Hiace, Myvi, Saga, Axia dan Viva

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Selangor. Kereta dan Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Untuk booking call 010 - 844 4814

Car Rental Selangor is located in Selangor, Malaysia. We enjoy to give you as our customer the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have. We provide Car Rental and Chauffeur Services for individual and corporate, local and also international customers. We have various types of car model including economic, MPV, Sedan, LUXURY and van. At Car Rental Selangor we try our best to give the best car rental and chauffeur (car rental with driver) service we have because our customers' happiness are our satisfaction.


We provide Car Rental and Chauffeur (Car Rental with driver) Services

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu dengan harga berpatutan. Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik.

Pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Harga yang kami tawarkan termasuk Minyak, Toll, Professional Driver, Keadaan kereta yang sangat baik dan Air Mineral Percuma untuk setiap penumpang.